Sådan vælger du det bedste ørredfiskeriudstyr

Der er tre hovedkategorier af redskaber til ørredfiskeri:

Solbriller:

Gode solbriller er en væsentlig del af ørred fiskeredskaber. Dine øjne kan ikke se så godt som en monteret par kikkert ville, men korrekt justere dine solbriller, så de passer stramt på dit hoved og stoppe enhver unødvendig blænding er den vigtigste teknik til at forhindre solen i at dugge op dine linser.

Et sæt ørred kikkert

Den vandtætte og tågetæt serie af kikkert fra Nikon repræsenterer den bedste værdi købe for pengene. Hvis du er en ivrig fluefisker, kan du blive undskyldt for ikke at have en kikkert, da lav ende kikkert er så dyre. En rimelig pris par solbriller fra en moderat prissat mærke vil gøre fint, når ørred fiskeri. Tilføj et par gode kikkert til din ørred fiskeredskaber til alvorlige farve lokalisere. Større linser er et must for godt syn, og disse kikkert udnytte dem.

Et sæt af grundlæggende ørredfiskeri Tackle

Når du starter ud på din ørred fiskeredskaber søgen, kan du investere i et par elementer, der er nødvendige for andre former for fiskeri, men meget vigtigt, når de fisker efter ørred. Følgende tackle boks vil helt sikkert gøre din rejse en positiv en.

Standard tackle boksen

Kroge, fluer, swivels og Lines.It er vigtigt at have alle de grundlæggende ørred tackle elementer med dig, så du kan gøre god brug af, hvad du har og ikke behøver at spilde tid på at søge efter dem.

Trout Line- Med en håndterbar 100 £ test og en nem at bruge monofilament leder, kan du lave fremragende afstøbninger til både hindring og kystlinje ørred. Jeg foretrækker en 2 / 0 eller 3 / 0 bred krog til at omfatte de bedste kroge i tackle boksen. I mudret vand betingelser, foretrækker jeg kroge, der er mindre end 1 / 2 tommer, så længe den bedste præsentation vil være en enkelt stor baitfish krog bundet til en lille leder lavet af monofilamenter.

Fly Line-Din flyve linje skal matches til stangen du bruger, ellers du ender med en død linje uden handling. Match din fiskestang til din flue linje, og ikke altid bruge den samme linje med samme lokke. Dette kan forårsage distraktion og en mudret linje. Når du vælger en flue linje ved 100 ulige fødder, så prøv at matche linjen til stangen, du bruger. Nogle af de mere erfarne fiskere jeg kender gerne bruge en flydende linje med fire eller fem størrelser 0x test. Disse linjer er overlegen i forhold til monofilament, fluorocarbon og andre lette produkter på grund af deres evne til at kontrollere opdrift. Under forhold, hvor vand klarhed er mindre end ideel, kan denneTesting fleksibilitet hjælpe næsten lige så meget som £ 200 test linje med en synkende linje præsentation.

Waders-Waders er næsten helt sikkert den vigtigste del af dit ørredfiskeriudstyr. Nogle mennesker anser waders for kun at være en “forårsvarme” vare, men jeg kan forsikre Dem om, at dette stykke tackle er et af de største værktøjer, du kan tilføje til din vest. Mens nogle mennesker kanlegally “brug” waders, jeg betragter dem som en del af ørred fiskeredskaber, fordi de er så vigtige. Waders er ikke kun for at holde vandet ude, mine venner og jeg har konstateret, at når vi er i foråret vil vi bruge mere tid i waders end i vores biler at komme fra floden tilbage til vores biler. Under alle omstændigheder vil jeg råde dig til at købe et anstændigt par waders, især hvis du har til hensigt at bruge en alvorlig mængde tid i vandet. Test dem for pasform og funktionalitet før køb, og sørg for at få to par.

Ballon Gevinster-En ballon Winn er en af de bedste måder at fiske en flod med de fleste mennesker. De fleste mennesker kan oprette en ballon og få den til bunden hurtigt, og derefter sparke tilbage og nyde udsigten, mens du stadig er i stand til at fiske op til toppen af floden. Den ned side af denne teknik er, at det tager en hel del praksis for at få hænge af selvstændige kontrollere ballonen. Disse ting er dejligt at have, så du canORToley fisk en flod.

Glem aldrig nogen af de sidste tre punkter på denne liste, og få dem til rådighed for dig på alle tidspunkter. Du bør være i stand til at bruge dem, når i vandet.

Skriv kommentar