Sådan vælger du det bedste kreditkort

For at sikre, at du er i stand til at opnå yderligere kredit, skal du læse kreditaftalen. Før underskrivelsen, kontrollere, at långiver / långiver er licenseret og i overensstemmelse med Consumer Credit Act. En gennemsnitlig kreditkortansøgeraftale vil være ca. 4 sider lang.

Sørg for at holde øje med et oplysningsdokument, der typisk følger med de fleste kreditkortapplikationer. Dette afsnit opsummerer de vigtigste vilkår for kreditkort og giver en daglig sats ÅOP. En ÅOP kan indgå efter satsen på nye eller indledende kreditkort ansøgninger. Dette er en oversigt over de vilkår, du skal være opmærksom på i hver banks oplysningserklæring:

Årlige gebyrer eller rentesatser

En kreditkortudsteder vil typisk nævne et årligt medlemsgebyr og et årligt vedligeholdelsesgebyr. Hvis du har udestående kreditkort gæld, kan du blive bedt om at betale et gebyr. Der kan dog afgives et tilbud om at give afkald på et eller alle gebyrer.

Hævegebyr

Dette er, hvordan kreditkort mægler opkræver dig til at udbetale kontanter. Der er tre muligheder. Den mest almindelige situation er et månedligt tilbud, der giver mulighed for maksimal udnyttelse over en bestemt periode. En procentdel af din udestående saldo vil blive opkrævet, og der vil være en månedlig standardgebyr. Nogle gange vil gebyret ikke blive betalt, før du har taget en rentefri periode. Nogle gebyrer er faste, mens andre kan være variable.

Overførselsgebyr for saldo

Dette gebyr beregnes typisk som en procentdel af basisrenten for eventuelle udestående saldi eller aktuelle måneder, alt efter hvad der er lavest. Hvis saldooverførslen er over en længere periode, opkræves gebyret kun for den pågældende periode.

Pille

Et basiskorts saldo repræsenterer det minimumskreditbeløb, der kan opnås, hvis en ansøgning er godkendt. Saldoen kan øges, reduceres eller bruges som kredit. Den revolverende kreditkonto, også kendt som CC, kan have begrænsninger med hensyn til aktivitet. Det har også en daglig pris. Maksimums- og minimumsgrænserne for CCs kan være forskellige.

Føderale love regulerer sanktioner for ikke at bruge kredit ansvarligt. Føderale love begrænser deres indvirkning på kreditvurdering og kredit score.

cafeteria Fordele

På grund af de studerendes fordele, vælger mange dette kort frem for andre almindelige kreditkort. Til frokostkøb og kortbrug i skolen er der ingen gebyrer. Den studerende skal betale det skyldige beløb ved udgangen af hvert skoleår.

Tip til at finde det bedste kreditkort

Efter flere års utrolig vækst i kreditkort markeder, her er nogle råd: find de bedste kreditkort til dig. Den type kreditkort, du får, er en vigtig faktor i fastsættelsen af din kredit score. Kredit score er ikke bestemt af kredit historie alene, men detaljerne i din kredit rapport. Derfor er det vigtigt at bruge tid på at søge efter de bedste kreditkort [http://www.first]: Det bedste værktøj til at være en informeret kunde.

Dette er de to vigtigste udtryk at vide, når man undersøger kreditkort:

1. Rente Dette er den rente, der vil gælde for den saldo, der ikke er betalt. Årlig procentvis forhold eller ÅOP. Dette er det beløb, du bruger til at betale eventuelle afventende gebyrer eller kreditforsikring. Hvis renten falder, vil ÅOP afspejle dette.

Skriv kommentar