Sådan overvåger du fedttab

Tror du, din læge nogensinde vil råde dig til at tabe sig? Er du træt af at være overvægtig? Er disse ord bekendte?

Vær ikke bange for at stille dem spørgsmål. De er alle blevet testet som rekordlæger for et nyt vægtkontrolprogram baseret på det, de kalder den ‘nyeste videnskab’ fra University of Connecticut.

Dette er kendt som TV D mølle kropsfedt analyse eller TV D for korte. Fordelene er, at resultaterne kan være meget nøjagtige. Du kan nemt måle det ved hjælp af ‘Cating sidelinjen.

Dette er en spin-off af en berømt program til overvågning af blodkræft forebyggelse. TV-D110 blev oprettet for at måle udbyttet.

Dette er ikke en normal praksis, og personen ved ikke, at blodet blev taget. Denne teknik var designet til at bygge bro mellem de indledende hulningsmetoders resultater og mere præcise lavrisikometoder.

TV-D fræsning bruger en patenteret proces, som blev udviklet af en Lady Physician og hendes team fra University of Connecticut. Det bruges også i triathlon PC Products.

LAIV200-serien fungerer ved hjælp af den patenterede Vacutraprol Laser. Laseren smelter fedtstoffer og andre forbindelser i små mængder og begynder flydende dem.

Hver dråbe af hvert prøveekstrakt måles under likvefaktionen. På en arm, der hviler komfortabelt, kan den endelige afregningsopløsning måles.

Da alle tre typer væv kan måles under identiske forhold og er genstand for den samme analyse, er denne metode mest effektiv til registrering af ændringer i fedt- eller fedtvæv.

De oprindelige aflæsninger beregnes ved hjælp af en standardmetode, der betragtes som stabil.

Disse ændringer sammenlignes derefter med uge 1 og 2. Basisaflæsningen tages derefter efter 14 uger.

Detaljer om thequiet

Fat Monica uploadet til TV-D Institute (det er egne undersøgelser). Denne sikre hjemmeside giver dig mulighed for at overvåge din krops fremskridt i retning af en sund en.

Husk, at der ikke er nogen “redde din ånde”, og baseline hviletider er fleksible, selv for atleter.

Hver uge foretages en del af målingerne. Disse detaljer analyseres i laboratoriet og offentliggøres i en ny rapport. Du bør altid logge på webstedet og måle det fedt, du spiser, så præcist som du kan.

Den 500-siders rapport beskriver processen i detaljer. Du kan også bedømme det! Designer Rash Dykepeople vælger toislumber.com/pure-fat-loss-program.htmlthat programmet er “den første, ikke-Manno metode til overvågning af fedt tab resultater præcist”.

De bedste resultater opnås, når du kombinerer 5 146 med tv accelereret fedttab program, 5 CBT mineraler kosttilskud (ractextrin (garcinia cambogia ekstrakt), krom mononiconate og en leverandør af biotin) og 22 kasser fra en godkendt producent.

Det hele lyder godt i teorien. Det virker i TV-D, så det skal også arbejde i det virkelige liv.

TV-D modtager fortsat feedback. Undersøgelser viser, at der er to muligheder for dem, der ønsker at miste meget af deres kropsvægt.

Har du brug for at bære træningstøj på TV-D Institute

Dette tyder på, at deltagerne var i stand til at give rimelig feedback for at finde ud af, om TV-D efterligninger virkede.

Der er ingen tv-d-efterlignere tilgængelige på nuværende tidspunkt. Vægttab kan opnås ved at forbruge en meget lille kaloriereduktion på omkring 250-550kcal per dag, sammenlignet med et standardprogram, der i gennemsnit 2500kcal per dag.

Det er ikke let at afgøre, om TV-D dagbøger skal bruges til gradvist vægttab. Et forslag er at få dem hørt kun en gang om ugen af en uddannet læge, og at de skal anvendes i forbindelse med enhver anden metode til gradvis vægttab.

Skriv kommentar