Sådan får du et godt lån

Rentesatser Selv om alle lån kommer med renter, renten varierer fra långiver til långiver inden for samme type lån. Renten er baseret på lånebeløbet, længden af tilbagebetalingen, og din kredit score og / eller historie. Renten kan ændre sig over tid, og det er en god ide at kontakte din bank for at sikre, at du har fået tilbudt en god rente, før du tager et nyt lån. Det er også en god ide at kigge over din seneste kontoudtog for at sikre, at du ikke er blevet opkrævet for meget af en bank. Dit besøg på en BankYearly, kan du opleve, at du skal insistere på mere information og mindre påtrængende salg pladser.ppy bankpersonale kan forsøge at haste dig ind i et lån, du har brug for at genoverveje. Når du ser lånet officer ansigt til ansigt, du har den fordel at få nogen beslutning, du har brug for om dit lån. Mange mennesker tøver med at bede om lån satser, fordi de tvivler på de vil få en fair deal. Nogle mennesker lader banken fortsætte med at sælge dem på lån, de kan ikke være interesseret i. Den lille transaktion kan se ubetydelig ud, men over tid kan betyde hundreder af dollars, der går mod renter og gebyrer. Lad det ikke ske, og du kan få dit lån lidt billigere, end du kan få det nu.

InsuranceHvis du låner penge på længere sigt, kan forsikring være en del af lånet. Mange långivere ønsker at dække låneprovenuet og rullende risici ned ad vejen hjælper dem med at afbalancere tingene ud. Hvis den enkelte har en tilfredsstillende forsikring, kan det være muligt at få den pris og de vilkår, du har brug for. Omhyggelig overvejelse bør gøres, så du kan være sikker på, at du er beskyttet for hele lånets løbetid, hvis der sker noget. Hvis du mister dit hjem, kan forsikringen hjælpe med at dække dit lån. Det er også en god idé at garantere, at enhver politik vil bidrage til at afhjælpe eller “forhindre” afskærmning.

ForhåndsgodkendelseEn anden værktøj långivere brug er at forhåndsgodkende dit lån til dig. I modsætning til at tjekke din kredit rapport, behøver du ikke at vise banken din kredit score, grænse for din kredit, eller gældsforpligtelser. Långiveren vil normalt se på en række nøglefaktorer for at forhåndsgodkende dit lån, herunder din beskæftigelse, indkomst, kredit, gæld, og eventuelle nye sikrede gæld, du måtte have. Hvis du er forhåndsgodkendt, vil banken automatisk indsætte midler på din konto samme dag, som din strengere låneplan er approved.advantages Sub prime og dårlige kreditlån kan være dyrt. Dette er grunden til mange mennesker, der ellers ville kvalificere sig til regelmæssige lån kan vægrer sig ved denne mulighed, og vælge dette i stedet. Hvis du får denne måde, skal du passe på ikke at overthrust dig selv. På samme tid, selv om, fordi banken allerede kender dig, kan de være lettere villige til at arbejde sammen med dig. Husk, at forhåndsgodkendelsesprocessen kan bruges til din fordel ved at give dig tid til at spare penge, så den er der, når du virkelig har brug for at bruge den, i stedet for at finde et betalingskort.

Arbejde med den rigtige bank / LendersDet kan være fristende, men det er stadig det værd at shoppe rundt for den rigtige bank til at beskæftige sig med. Diskuter dine behov først. Selv hvis betalingerne er lavere, kan de samlede omkostninger for dig være meget højere med mange af bankerne. Find en, der vil tage alle dine behov i betragtning. Hvis du tager dig tid og følge disse enkle trin, shoppe rundt, og sammenligne, vil du opdage, at du kvalificerer dig til en langt bedre lån og finansielle sigt. En plan, som et budget, ville være i orden meget hurtigt.

Skriv kommentar