Fordele og ulemper ved at flytte spolemikrofoner

Det grundlæggende princip for elektromagnetisk induktion er grundlaget for en bevægelig spolemikrofon. Den bevægelige spole indeholder en kobbertråd, der er placeret i et magnetfelt, og en spole lavet af fin ledning. Spolen af fint stål er iværksat af elektromagnetisk energi. Dette ændrer kapacitancen og i sidste ende outputlydsignalet.

De er kendt for deres fremragende præstation i lydoptagelse og live præsentation. De kan reducere effekten af jordstøj på signalet og have et begrænset dynamisk område. De har et lavt signal-til-støj-forhold.

Fleksibiliteten ved at flytte spolemikrofoner over ældre spolemikrofoner er en af deres største fordele. De kan bevare den originale lyd af en original performer, og gengive det på en bedre måde.

Flytning af spolemikrofoner er også ret overkommelige. Selvom de engang var dyrere end dynamiske og transistormikrofoner, er deres priser nu meget lavere. De er nemme at transportere. Afhentning af bevægelige spolemikrofoner er også meget let at transportere. Nogle af dem er håndskårne, mens andre kan blæses i hånden. De er dog normalt lavet med krydsfiner. Alle disse mikrofoner er håndlavede, og pennens bevægelse til dem er afgørende.

En dynamisk mikrofon kan også bruges sammen med mikrofonen i bevægelse. Mikrofonen har tendens til at producere et stærkere signal, når den køres med fuld gevinst. Begrænseren vil sparke ind på lavere mængder og få niveauer, som ofte findes i de nederste dele af det dynamiske område. Højere lydstyrke og gevinst niveauer kan producere en lyd, der er helt klar, men stemmen kan være mere dæmpet.

Lyden af mikrofonens bevægelige spole kan skifte farve afhængigt af forstærkningen. Årsagen til dette er, at signalet bevæger sig gennem den bevægelige spole og opfanger harmoniske forbundet med skiftende frekvenser. Frekvensfrekvensresponsen for dynamiske mikrofoner er mere præcis end de statiske mikrofoner.

En anden lyd, der forsvinder ind i den bevægelige mikrofon, er hjerteslag. Faktisk er hjerterytmen en god indikator for hjerterytmen.

Den robuste konstruktion af bevægelige spolemikrofoner gør dem bedre end ældre spolemikrofoner. Du kan stole på dem hele deres liv. Du behøver ikke at ansætte nogen til at konfigurere det, og du kan også installere dem selv. Du kan også flytte det selv ved at fjerne skruerne eller miste barriererne og derefter trække det ud af døren.

Til liveoptrædener som trommespil og koncerter er bevægelige spolemikrofoner et godt valg. De er modstandsdygtige over for snavs, støv og andre grove refleksioner. Hvis de vedligeholdes korrekt, kan de vare meget lang tid. Mikrofonen i bevægelse bør kun bruges til at optage lyd, ikke liveoptrædener, ligesom andre lydoptagelsesenheder. Du bør ikke bruge dem til at optage vokaler eller lydeffekter. Disse boards er lavet specielt til optagelse vokal, og bør ikke bruges live til forestillinger, medmindre vokalen er menneske-talende ord.

De fleste bevægelige spolemikrofoner kan bruges som en enkeltstående enhed. Nogle bevægelige spolemikrofoner har en ekstern komponent, der opfanger lyd. Dette kaldes en piezo pick. Selvom det er en dyr mikrofon, foretrækker mange musikere og bands dette design til sin overlegne lydgengivelse. Der er mange fordele ved denne mikrofon, men den største er faldet i omkostningerne. Denne mikrofon bruger en piezo pickup, som kan gøre det meget mere overkommelig end nogle andre mikrofoner. Dette er det bedste valg, hvis du leder efter en mikrofon i bevægelse af høj kvalitet. Vi anbefaler, at du shoppe rundt for mikrofoner, fordi vi vil have dig til at købe kvalitetsprodukter og ikke billige efterligninger.

Skriv kommentar