Filbeskyttelsessoftware: Årsagerne til, at du har brug for det

Er du en person, der nogensinde har forsøgt at redigere et dokument og ønskede, at det skulle være helt sikkert, så ingen kunne ændre det? Kan du huske, at du prøvede at redigere en fil, men blev nægtet tilladelse?

Det var umuligt for dig, uanset hvor mange gange du forsøgte at forhindre ændringer. Du må have haft det sjovt, da du fandt ud af, at PDF-filer ikke kan redigeres. (Nå, nu kan du redigere PDF-dokumenter.

Det er ikke første gang, du har oplevet pdf-filbeskadigelse.

Hver dag sendes beskadigede PDF-dokumenter som vedhæftede filer i e-mails. Nogle gange sendes vedhæftede filer fra virusbelastede websteder. En virus kan også overføres til dig, hvis du downloader materiale fra hjemmesider på fremmedsprog. Nogle gange er det svært at sige, om en PDF-fil er inficeret. Hvis du gemmer filen, kan der være en.

Ved at tilføje kommentarer kan du begynde at forstå betydningen af ord. Kommentarer er ikke tilstrækkelige til at løse alle problemer. De gør problemet vanskeligere.

Du husker måske også, at du kan udskrive en pdf-fil ved at højreklikke på filen og vælge “Udskriv”. Hvis dokumentet er vedhæftet som en meddelelse, kan du desværre ikke gøre dette. PDF-filen kan gemmes og vedhæftes meddelelsen.

Det er en god ide at vedhæfte filen til en meddelelse, men det vil være vanskeligt at forklare, hvorfor du har udskrevet dokumentet på papir i stedet for på det rigtige papir. Det er umuligt at garantere, at filen ikke indeholder virus, hvis du åbner den og gemmer dem på harddisken.

Måske har du haft dårlige oplevelser. Du har muligvis mistet vigtige PDF-filer.

Problemet er, at ingen nogensinde ved, at du kan udskrive en pdf-fil, indtil du forsøger at udskrive den. Hvis du nogensinde har forsøgt at udskrive en PDF-fil, men printeren mislykkedes, kan en anden have udskrevet den eller udskrevet den. Så ender det i skraldespanden. En anden var mere lys end dig og formåede at gemme en kopi af den på deres computer.

Er der en måde at sikre PDF-filer er sikre?

Du kan beskytte dine filer på mange måder. En organisations eller virksomheds behov bestemmer løsningerne.

Adobe Reader-software kan installeres hvor som helst med Adobe(r). Læseren er tilgængelig direkte fra Adobe(r) Micro Edition athttp://www.adobe.com. Den gratis version giver dig mulighed for at se PDF-filer. Du kan søge efter dem på samme måde som Word-dokumenter. Der findes yderligere funktioner, der giver dig mulighed for at redigere PDF-filer, oprette sikkerhedsadgangskoder og angive tilladelser.

Du kan også bruge den gratis udgave til at modtage start-cd’en. Den indeholder alle de grundlæggende funktioner og værktøjer, der er nødvendige for at oprette, sikre og administrere PDF-filer fra enhver kilde.

I Word kan du arbejde med PDF-filer

Med Standard Edition of the Reader kan du åbne filen og gemme den i en PDF-fil. Når du har åbnet softwaren, kan du redigere filen. Du kan redigere filen, slette fotos eller tilføje nye oplysninger ved at scanne og downloade dem.

Læseren er et ikon, der giver dig mulighed for hurtigt at navigere gennem dokumentet. Hvis du er sikker på, at du har brug for billederne til et bestemt projekt, skal du klikke på billederne. Hvis du ikke er sikker på, hvor du skal gemme et billede, eller hvordan du gemmer det, hjælper zoomkategorien. Du kan klikke på theico (icoc os.com hive) for at få adgang til den hardwarebaserede OCR-motor i realtid. Den understøtter alle funktioner og giver dig mulighed for at redigere PDF-filer i Word Excel PowerPoint.

Åbn Windows Stifinder. Gå til det dokument, der skal installeres. Klik på den fil, du vil redigere, klik derefter på menuen Rediger, og vælg Sæt ind. Menuen Sæt ind har alt, hvad du har brug for. Det tilbyder redigering, afstand, klip og tidligere indstillinger samt kortlægning og redigering. Du kan indsætte og slette tekst eller billeder. Du kan også formatere teksten eller grafikken og gemme den på harddiskene. Alle værktøjer er inkluderet, så du kan ændre billedets størrelse eller rette farven.

Standard Edition indeholder også bekvemmeligheden ved at bruge PDF-opgradering PDF-opgraderingEn giver dig mulighed for at konvertere og oprette nye PDF-filer direkte fra den oprindelige PDF-fil. PDF-opgradering omfatter kryptering og skrifttypesnit, der er tillid til, delvis og fuldstændig konvertering, indstillinger til anmærkning, markering og kommentarer, flersproget konvertering, indstillinger for genoptagelse af tekstsortering og mange andre funktioner, der er specifikke for udskrivningssektoren.

Skriv kommentar